Sista minuten resor till solen

Är du sugen på en solresa men kan inte bestämma dig för var du ska åka? Eller är resorna kanske alltför dyra för din plånbok? Kanske är då en sista minuten-resa din räddning då. Sista minuten-resorna till solen är många, det gäller bara att hitta ett soligt resmål som passar just dig.
 
Vänta tills du hittar rätt
Ofta är det bättre att vänta tills du hittar en resa som du verkligen är intresserad av att åka på, snarare än att ta första bästa resa som du hittar. Detta på grund av att att du ofta spenderar de pengar som du, i och med det billiga priset, sparat in på plats.

Billigt men svårplanerat
En sista minuten-resa kan, oavsett destination, variera i både pris och kvalitet. Med sista minuten kan du få en solresa till exempelvis Grekland med ospecificerat boende för lite över tusenlappen. Du kan också få en resa till Gran Canaria för omkring 4000 kronor med boende på lägenhetshotell.

Du bör dock tänka på att inte ha för höga förväntningar på standarden när du reser med sista minuten. Desto längre förväntningar du har på standarden desto större är ju chansen att du får en positiv överraskning när du kommer fram till hotellet på sista minuten-resa till solen.

Category: Sistaminuten
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.