Boka Hotell i London

London är en av de populäraste städerna i Europa bland skandinaviska turister. Kanske har restiden på under två timmar från Stockholm något med detta att göra. Dessutom bor det så många svenskar i London att den kan räknas som en av Sveriges största städer. Det är inte bara skandinaver som gillar London, som besöks av ungefär 15 miljoner turister från de flesta länder årligen.

Vi är en grupp pensionärer som brukar åka utomlands tillsammans relativt regelbundet. Under de senaste fem åren har vi åkt till London ett par gånger. När vi ska boka hotell i London brukar vi göra det över Internet. Det finns flera sidor där vi kan få en översikt över de hundratals hotell som finns att välja bland. På vissa kan du boka hotell i London direkt på deras hemsida utan att behöva gå vidare till hotellets egna webbsida.

De gånger vi har åkt till London har vi gjort det mestadels för att gå på musikal. I dessa fall har vi valt att boka hotell i London som ligger i närheten av West End. Det blir ofta lite dyrare än i att bo i utkanten av London, men det kan det vara värt. Om du vet långt före när du ska åka så boka hotell i London så tidigt som möjligt, detta kan i vissa fall göra att priset blir lägre.

Hemsidor där du kan boka hotell på Internet:
Hotell London på Londonportalen – Du kan bläddra bland hotell, söka efter hotell och få massa bra information. Utan tvekan den bästa sidan om London.
Billiga Hotell London på Billiga hotell – En mycket bra hemsida där du kan söka efter billiga hotell och rekommenderas verkligen!

Category: Billiga Hotell
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.